dijous, 7 de març del 2013

Crònica del 4t tast de vins al Casal Popular Tio Cuc


El passat dissabte 2 de març van tornar els entretinguts i exitosos tasts de vins al Casal Popular Tio Cuc d’Alacant. En aquesta ocasió, més de 30 persones van poder gaudir d’una selecció de quatre vins populars de Requena, a més de tindre l’oportunitat de tastar una deliciosa mistela casolana de més de deu anys
 
El taller va servir per a promocionar un dels productes alimentaris més arrelat a les nostres comarques com és el vi. A banda d’això, la beguda anava acompanyada d’una variada picadeta que era el complement ideal per a este tipus de degustació. Durant esta sessió, se’ns va parlar sobre les varietats autòctones de raïm, la influència de la climatologia en estes, els tipus d’elaboració dels vins, el procés de tast, etc. i com tot això influeix a l’hora de fer una valoració de qualsevol tipus de vi.
 
L’experiència, com les vegades anteriors, va ser molt positiva, amb molt de públic i una gran participació. Certament, a mesura que progressava la vesprada, el bon rotllo i l’agermanament s’apoderaven de l’ambient al mateix temps que s’anaven resolent dubtes relacionats amb el món del vi i la seua tradició. Tot un encert que repetirem en noves edicions. 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada