dilluns, 20 de maig del 2013

#LipDubAlacant

Benvolgudes i benvolguts,

Des del Casal Popular Tio Cuc d'Alacant us volem convidar a participar de l'activitat que estem organitzant. Des de fa uns mesos estem desenvolupant la idea de la realització d'un Lipdub que visualitze Alacant i el treball de tots aquells col·lectius i associacions que treballen per la cultura i la llengua de la nostra ciutat.
Per a dur a terme aquest projecte comptem amb la cançó, ara mateix en un avançat procés de composició,“Bandera Clara”, del grup castellut El Diluvi, la qual parla sobre Alacant i la seua realitat d'una manera poètica i amb ritme, amb la qualitat que aquest grup sap fer de les seues cançons.

Així, un lipdub és un tipus de vídeo que es basa en la participació de diversa gent, mentre vocalitzen la mateixa cançó que musica l'audiovisual. La gravació es basa en una única presa que es fa de manera contínua, sense talls i en moviment.

D'aquesta manera, esperem la participació de quanta més gent i col·lectius millor per fer d'aquest projecte, un projecte de totes i tots.

Des del Casal ja hi ha una comissió que treballa en el seu desenvolupament, per tant, volíem contactar amb vosaltres per saber i confirmar la vostra possible col·laboració. Els dies de la realització del vídeo es dividiran en dos:

-Divendres 14 de juny a les 19:00 a la plaça del Carme (al barri) serà l'assaig per als membres dels col·lectius.
-Dissabte 22 de juny a les 16:45, a la plaça del Carme també, la gravació definitiva.

El fet que hagem triat aquestes dates de Fogueres és, també, per facilitar dates, en principis accessibles a tothom, i pel caràcter festiu que podem trobar-hi.

Per favor, poseu-vos en contacte amb nosaltres per informar-nos si esteu interessats a participar o no, per tal de poder organitzar-nos, ja que és un esdeveniment que requereix una gran coordinació i treball.

Pots incriure't Ací!

Sense més, una càlida salutació i moltes gràcies per la vostra atenció.

Pàgina web del lipdub: http://lipdubalacant.blogspot.com
Correu: lipdubalcant@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada