dimarts, 20 de març del 2012

Ruta Històrica per l’Alacant de la Guerra Civil

Amb aquesta humil activitat, el grup de treball de Memòria Històrica del Casal Popular Tio Cuc volem fer una repassada pels principals llocs i esdeveniments que van marcar la Guerra Civil a Alacant. Els nostres carrers i edificis no serveixen únicament per a transitar apresuradament d’un lloc a l’altre de la ciutat; són també els espais on han estimat, conviscut, somniat, i mort, els treballadors i les treballadores que ens han precedit. Amb aquest esperit ens endinsarem pels carrers més cèntrics de la ciutat, i recordar, o descobrir, alguns dels fets cabdals de la guerra a Alacant.


Diumenge 25 de març. Punt de trobada Casal Popular Tio Cuc:

11:00 a 14:00. Recorrerem els carrers del centre d’Alacant i visitarem zones bombardejades, barris populars, edificis incautats, llocs de detenció, locals culturals, així com el Mercat i el Port.
14:00. Els més valents marxarem al Camp dels Ametllers, on dinarem de cabasset, explicarem la significació d’aquest camp de concentració, i pujarem a la Serra Grossa per a conèixer les possicions defensives construïdes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada