dimarts, 25 d’octubre del 2011

TROBADA DE VOLUNTARIS DE L'ALACANTÍ

Benvolguts companys i companyes:

Des del Voluntariat pel Valencià (projecte que porta endavant la Federació Escola Valenciana) us convoquem a una reunió el proper dijous 27 d'octubre a les 19h al Casal Popular “Tio Cuc” que es troba al c/Sant Leandre 8 (al costat de la plaça de bous de la ciutat d'Alacant).

La intenció d'aquesta TROBADA DE VOLUNTARIS DE L'ALACANTÍ és que participeu de cara a definir de forma conjunta l'inici d...el nou curs del Voluntariat pel Valencià tant a la ciutat d'Alacant com a la resta de la comarca.
Per aquest motiu plantegem la sessió totalment participativa per a escoltar-vos. Ens agradaria que ens aportàreu idees i propostes de millora...i aconseguir així la major efectivitat per al nostre i el vostre programa.

Alguns de vosaltres teniu actualment parelles lingüístiques, d’altres heu tingut fa temps. Vos fem una crida a tots perquè volem que a Alacant es parle més en valencià. Volem que vosaltres pugueu viure en valencià a Alacant. Volem que a Alacant pugueu demanar sempre el café en valencià. I per aconseguir-ho necessitem l’ajuda de tots els que parlen la llengua i que l’estimen.

Alguns temes concrets que voldríem tractar són l'oferta d'activitats culturals en valencià o la possibilitat de la creació de grups de conversa (com solució per poder ajudar diversos aprenents de forma conjunta).
El que més ens importa és conèixer la vostra experiència com a voluntaris en el programa.

Us esperem a tots i a totes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada