divendres, 9 de març del 2012

Presentació: revista "Caramella" i llibre "La cançó en valencià"

Divendres, dia 2 va tenir lloc la presentació de la revista de música i cultura popular "CARAMELLA" i del llibre "La cançó en valencià". Dels repertoris tradicionals als gèneres moderns de Josep-Vicent Frechina, autor del llibre i coordinador de la revista, i membre de l'associació Tramús.

La presentació de l'acte anà a càrrec de Miquel-Àngel Flores, del Grup Alacant, col·laborador de la revista i membre del casal. Josep Vicent Frechina va explicar el recorregut de la revista des del seu naixement, l'evolució de la proposta i la situació actual, amb la incorporació d'una nova iniciativa com és la col·lecció "Els llibres de Caramella", dels quals ha vist la llum el primer, "Una persona amb un sac penjant", de l'associació Mapasonor.

Seguidament, Frechina explicà el procés de creació i publicació del llibre "La cançó en valencià", editat per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, que recull els diferents moments, els contextos, els intèrprets, els estils i les circumstàncies on s'ha mogut la cançó en català al País Valencià.

Un animat debat clogué l'acte. Així també cal destacar que ens hi van aplegar vint-i-cinc persones. 
La vetlada va acabar amb un sopar de germanor molt animat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada