dijous, 11 d’agost del 2011

RESUM DE L'ACTA DEL CASAL POPULAR TIO CUC DEL 9-8-2011


1. Local.

Ja hem pagat la reserva, el local el tindrem per al setembre, al carrer Sant Leandre nº6.

S'ha fet un llistat de tot el materal que hem anat recopilant i s'ha fet un llistat de coses que encara ens falten i que intentarem aconseguir, si pot ser, sense que calga comprar-les.

  • Barra.
  • Més cadires (tant plegables com amuntegables).
  • Cavallets i taulons.
  • Pintura,
  • Equip de música.
  • Gots, plats, tasses, perolets, etc.
  • Aixeta de barril de cervesa.


2. Socis.

Porte
m 30 socis, es valora que està molt bé tenint en compte que és estiu i que queda molta gent per contactar,
Durant l'agost i el setembre es continuarà fent difusió i es contactarà amb tota la gent que es vol fer sòcia i que encara no se n'ha fet.

3. Organització.
El 20 d'agost s'acabarà de concretar la proposta d'organització interna, el 23 s'enviarà a les sòcies i començarà el període d'esmenes, que es tancarà el 27. El 28 s'enviaran totes les esmenes per a la propera assemblea, que serà el dia 2 de setembre, aprovar el funcionament intern.

4. Propostes d'activitats.
Biblioteca temàtica: Es proposa que la biliboteca del Casal Popular estiga especialitzada en cultura popular (rondalles, música, danses, festes, etnografia...) per a que siga una referència en aquest tema. Tot i així es mantindrà la biblioteca donada per Macondo per fer-li ús.

Memòria Històrica: Realització de, com a mínim, dos activitats anuals relacionades amb la Memòria Històrica.

Miquel Grau: Enllaçat amb el punt
anterior, començar a preparar l'acte en record a Miquel Grau i institucionalitzar-lo.

Cultura Popular: Vincular-nos al màxim possible amb els grups que treballes aquest tema: colles de dolçainers, grups de sansa, dimonis, club de pilota, etc.

Ràdio Alacant: Fer tallers sobre l'audacity per si el personal s'anima a fer programes de ràdio i creem un canal de ràdio del Casal.

25 d'abril: Començar a celebrar el 25 d'abril a Alacant amb activitats festives, musicals i culturals.

Cursos de valencià: Signar un convenni amb la Universitat d'Alacant/Departament de Catalana per tal d'aconseguir alumnat en pràctiques amb el qual oferir cursos gratuits de conversa, per a immigrants, castellanoparlants, preparar examens, etc.

PROPERA ASSEMBLEA DIVENDRES 2 DE SETEMBRE A LES 19:00 AL CASAL POPULAR TIO CUC (C/ SANT LEANDRE nº 6, antiga llibreria Compas)

1 comentari: