dissabte, 8 de desembre del 2012

Des de Oaxaca: Sayak València Triana al Casal Popular.

Dilluns 10 de desembre, a les 20:00 tindrà lloc la presentació del llibre "Adrift's book", l'últim llibre de Sayak València, al Casal Popular Tio Cuc.
Sayak València Triana, nascuda a Mèxic al 1980, és filòsofa, poeta, assatjista i exhibicionista permormàntica, Doctora Europea en Filosofia, Teoria i Crítica Feminista per la Universitat Complutense de Madrid.
 De la seua faceta com a escriptora, cal destacar "El reverso exacto del texto" (Centaurea Nigra Ediciones, Madrid 2007). A més a més, els seus poemes han sigut publicats en algunes revistes i antologies de Mèxic, com ara: Alforja, Tierra Adentro, Taladro, Textos, La Línea, Hoja de Poesía, Velocidad Crítica i Otra Orilla.
Com a artista de performance, els seus treballs es basen en l'ocupació de l'espai públic, mitjançant un cos queer que interpela els patrons de normalitat, connectant amb l'ús del cos com a suport artístic, polític i com a centre de múltiples discussions.
Es co-fundadora de l'Interdisciplinari "La Línea", grup feminista que, des de l'any 2002, mitjançant l'escriptura, la teoria, la producció editorial, l'art audiovisual, l'acció en espai públic i el performance fa una exploració crítica del procés escritural i artístic en l'àrea binacional entre Tijuana i San Diego i també en Madrid i Nova York.


http://sayak.blogspot.com/
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada