dilluns, 27 de febrer del 2012

1a Repoblació Intraurbana

Aquest passat diumenge dia 26 de febrer, va tindre lloc la 1a Repoblació Intraurbana. Una activitat que vam organitzar des del Casal Popular Tio Cuc juntament amb l’Hort Comunitari de Carolines i en la que van participar més d’una quarantena de persones.

El punt de trobada va ser a les escales del IES Jorge Juan a les 10:30 i des d’allí vam anar pel camí de la dreta del institut per començar aquesta repoblació amb diversos tipus d’arbres i plantes, com pins, baladres, espart, romer... que vam demanar a la Conselleria per al dia de l’arbre.

Tots els interessats que vam participar, entre els que estaven els xiquets del centre Lucentum, vam seguir les indicacions de les persones que guiaven l’activitat: vam fer un forat tres vegades més gran que el volum del cepelló, vam deixar aquest cepelló al ras de terra i vam regar.


Cada vegada que aneu al Tossal podreu gaudir d’aquests arbres i plantes que aniran fent-se gran amb el pas del temps i de l’estima de la gent que els regue. Els veurem créixer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada